Sanal Yönetmen Bütçenizi iyi şekilde yönetir. Fayda sağlamayı amaçlar. Markanıza Yön Verir Markanızı Sosyalleştirir. Sanal Yönetmen Bütçenizi iyi şekilde yönetir. Fayda sağlamayı amaçlar. Markanıza Yön Verir Markanızı Sosyalleştirir.

Dijitalde başrol

olmanızın

vakti gelmedi mi ?

 

 

Sanal Yönetmen Kimdir ?

2012 yılından beri Sanal Yönetmen olarak dijital dünyadaki oyuncular olan markaların imajlarını yönetmekteyiz. Yönetmen koltuğuna oturduğumuz bu süreçte pazarlama sürecini ustalıkla yönetirken, markalara beklentilerinin üzerinde hizmet sunmakta ve dijital dünya için verimliliklerini arttıracak sufleler vermekteyiz. Bu yolda ilerlerken kendimizi geliştirmek için yeniliklere açık bir şekilde sürekli çalışmakta ve üretmekteyiz.

Çözüm ortağı olduğumuz firmaları küçük ya da büyük olarak ayırt etmeden benimsemekte ve firmaların kendi dinamiklerine, hedeflerine uygun çözümler üretmekteyiz. Markanın koşullarını değerlendirerek hazırladığımız stratejilerle, markaları dijital dünyadaki rollerini belirlemekteyiz. Ürettiğimiz bu çözümlerle şirketleri bu sanal dünyada yükseğe taşımakta ve ışıldamalarını sağlamaktayız. 
Sanal Yönetmen olarak, küçük işletmeler ile yürüttüğümüz iş birliği sonrasında hizmet verdiğimiz firmaların sektörün öncüsü haline gelmesi, sektör lideri markalarla yürüttüğümüz çalışmalarla da satış dönüşüm oranının artırılması; bizim bitmek bilmeyen başarı motivasyonumuzun ve çalışma azmimizin kaynağını oluşturmaktadır.

 

sanal yonetmen biz kimiz - Taslak

[content_timeline id=”1″]

12

 

Projects done

55

 

Happy clients

359

 

Cups of coffee

246

 

Photos taken